Translate

22.10.2014

Sadepäivään piristystä värikkäistä puuhelmistä ja pujottelusta - Cheering up with colourful woodenbeads and threading


Pujota ja solmi koruja - Knot & tie threads crafts

Elämä se välillä yllättää tai no, tällä kertaa se yllätys oli sunnuntain kestänyt ärsyttävän syksyinen vesisade. Ei innostanut ulkoilu :D jostain kumman syystä. Käväisin kuitenkin I love me -messuilla ja olisin kyllä viihtynyt siellä useamman päivän. Tällä kertaa kävin moikkaamassa tuttuja ekoilijoita ja luomuilijoita ja mukavaa siis oli.

Iltasella kaivoin helmivarastosta hieman värikkäitä puuhelmiä. Ajatuksena oli hieman pohtia ja miettiä mitä niistä oikein tekisi. Päädyin kuitenkin helppoihin pujota koruihin. Piti mukamas tehdä vain yksi koru per näprääjä mutta kummasti homma koukutti ja huomattiin, että puuhelmet loppuivat.

Taidettiin pujotella useampi tunti ja hauskaa tuntui olevan. Ohjeita sateli miten värikooditukset pitäisi laittaa mutta aika vapaavalintaisesti hommaa tehtiin ja lopputulokset ovat mielestäni ihanan värikkäitä. Vai mitäs olette mieltä?

Nämä korut ovat helppoja tehdä ja onnistuvat kyllä pienemmillekin lapsille puuhasteluksi. Tällä kertaa en halunnut laittaa varsinaisia lukkoja koruihin vaan ihan solmin ne kiinni. Se oli minun tärkein tehtäväni, kuulemma.

Tässä muutamia kuvia syksyn piristyskoruista :)

English version is coming up soon .. sorry, but you could use translate button ..

Syksyn suosikki

Pujoteltiin värikkäitä puuhelmiä vahattuun puuvillanyöriin :)
Värien juhlaa!
Solmi ja pujota -koruja. Näistä saisi myös kivan avainnauhan.
Viileää ja talvista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti